Beställ blommor online

Beställ blommor online till begravning

För att beställa blommor till en begravning så besöker du oss, ringer oss eller kontaktar oss via e-post. Blommor bör beställas senast 2 dagar innan begravningen ska äga rum. Var medveten om att vissa blommor inte finns året runt.

Handblomma till avskedet

Under begravningsaktens avsked är det vanligt att man lägger en blomma på kistan eller vid urnan, ofta en röd ros, för att hedra den bortgångne. Önskar du att beställa en blomma till avskedet så ring eller skicka e-post till oss senast 2 dagar innan begravningen.

Ros från 55:-/st Ros med en grön kvist samt ett kort med en hälsning och ditt namn från 80:-/st Beställer du din handblomma av oss så ser vi till att den finns i kyrkan/kapellet på begravningsdagen.

Buketter

Det är vanligt att visa sitt deltagande i sorgen genom att skicka blommor till begravningen i form av en bukett, dekoration eller krans. Vet man inte exakt vad man vill att buketten eller dekorationen ska innehålla så kan man låta floristen designa den.

Sorgbukett från 400:-
Dekoration från 850:-
Krans från 1700:- (inkl. textat band)
Hjärta från 1800:-
Vitt textat band: 250:-
Färgat textat band: 350:-

Till alla buketter och dekorationer ingår ett kort med en hälsning samt era namn. Nedan hittar du exempel på buketter och dekorationer. Buketterna och dekorationerna går att variera i färg och storlek. Priset som är angivet är för det utförande som syns på bilden. Variationer kan förekomma beroende på säsong.