Om oss

Skellefteå Begravningsbyrå

Välkommen till en begravningsbyrå för alla. Oavsett omfattning och innehåll i begravningen eller den prisnivå du tänkt dig; om du bara vill köpa kista, eller ha hjälp med annons, bokning av kyrka eller kapell, minnesstund, blommor, gravstensköp eller annat som kan bli aktuellt vid ett dödsfall. Vi hjälper dig så att du får rätt vägledning. 

Våra rådgivare har god kunskap om alla kyrkor och kapell, men även fina platser för en borgerlig ceremoni. En begravning kan se ut på många sätt. Vi anpassar både begravningen och vårt arbete efter just dina och den avlidnes unika önskemål.

Våra medarbetare

Vi finns här för dig

Du kan alltid kontakta oss per telefon, mail eller ett fysiskt möte. Vänligen kontakta någon av oss medarbetare för en fortsatt dialog.

Ett textblock
SBF

Vi är medlemmar i SBF

I en svår stund är det av yttersta vikt att man kan lita på begravningsbyråns kompetens. Vårt medlemskap och vår auktorisation hos Sveriges Begravningsbyråers Förbund är en trygghet för dig som kund.

Att vara en auktoriserad begravningsbyrå innebär högt ställda krav både på begravningsbyrån och byråns medarbetare. Bland annat krävs att varje medarbetare genomgår en omfattande auktorisationsutbildning hos SBF och även löpande vidareutvecklar sina kunskaper.

Läs mer om auktorisationen här.

SBF